AnaSayfa / Genel / Kahve falında yolu yıkamak

Kahve falında yolu yıkamak

Kahve falında yolu yıkamak sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine, düşmanın vefatına yahut zarardan kurtulmaya, başına bazı musibetlerin geleceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına, kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine, her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına, sevilen birinin başına gelen felaketlerden dolayı psikolojik olarak çok etkileneceğine, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına, kafasını kurcalayan ve kendisini çok yıpratan sorunların çözüleceğine alamet eder.

Kahve falında yolu yıkamak gördüyseniz:

  • Çocukca davranışlar içindesiniz.

Kahve falında yol yıkamak herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine tabir olunur.

Kahve falında yolu yıkamak türlü üzüntüler ile karşılaşılacağına, kendisini çok iyi hissedeceğine, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına işarettir.

Kahve falında ağaçlıklı yol görmek mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına, makamının yükseleceğine, bir sebeple falı kapatan kişinin çok sinirleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yolları sulamak maddi imkânlarının artacağına, bu durumun özel hayatına ve aile yaşamına da olumlu yönde yansıyacağına, kişinin afiyette kalacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine, büyük projeler ortaya koyan kimse olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kaybolup yolunu bulmak orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına, maddi ve manevi açıdan büyük sorunlar ile karşılaşılacağına tabir olunur.

Kahve falında yol kenarında ağaç görmek dünyanın nimetlerinden de daha fazla faydalanabileceğine, kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına, bu durumun az da olsa onu kibirlendireceğine inanılır.

Kahve falında birinin yola çıktığını görmek bazı sorunlar yaşanmasına rağmen istenen her şeye sahip olunacağına, işlerin yoluna gireceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına alamet eder.

Kahve falında iki tarafı ağaçlı yol görmek kendisini olumlu yönde telkin edeceğine, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir