AnaSayfa / Genel / Kahve falında yollar görmek

Kahve falında yollar görmek

Kahve falında yollar görmek sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, onların başarıları ile övüneceğine, zorlukların ve tartışmaların aşılacağına, kişinin tüm isteklerine aynı anda ulaşacağına, işlerini sabırla yoluna koyacağına, huzurunu kaçıran her türlü davranış ve konuşma şekillerinden uzaklaşıp çok daha anlayışlı ve hoşgörülü biri olacağına, geçim derdine gireceğine, nefsini terbiye etmeyi bileceğine inanılır.

Kahve falında yollar gördüyseniz:

  • Savlarınıza veya tezlerinize karşı çıkan kişiler olabilir.

Kahve falında uzun karanlık yol görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, resmi işlemlerinde büyük kolaylıklar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sulu yol görmek ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine, üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine işaret eder.

Kahve falında yola çıkacağını görmek fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine, büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına, sıkıntıların ve dertlerin artacağına delalet eder.

Kahve falında yol kenarında uyumak bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine işaret eder.

Kahve falında tozlu yol görmek ilerleyeceğine, fal sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında parlak yol görmek ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına, eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında aydınlık yol görmek daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine, üzüntülerin mutluluğa döneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yol yapmak eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, huzur içinde yaşayacağına, ferah bir hayat yaşarken bir anda dara düşüleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir