AnaSayfa / Genel / Kahve falında balçığa düşmek

Kahve falında balçığa düşmek

Kahve falında balçığa düşmek başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına, geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine, dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, üzüleceğine, herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, fal sahibini olumsuz olarak etkileyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında balçığa düşmek gördüyseniz:

  • Ne olursa olsun özel ilişkilerinizle ilgilenmemeniz gerekiyor.

Kahve falında balçığa düşmek sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında balçıktan çıkmak yeniliklerin peşi sıra geleceğine, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine delalettir.

Kahve falında çamur balçık görmek yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına, tecrübelerinden faydalanarak sorunları pratik şekilde çözeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında balçıkta yüzmek aile hayatında çok güzel günler görüleceğine, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında balçıkta boğulmak çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına, sorunların çözümü için başka yolları ve çözümleri de inceleyeceğine yorulur.

Kahve falında balçık çamurda yürümek manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına, zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına işaret eder.

Kahve falında çamur ve balçık görmek amaçlarının ve hedeflerinin gerçekleşeceğine, iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine delalettir.

Kahve falında balçığa girmek fal sahibinin hayatı boyunca istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına, sahip olduklarından ve Allah’ın kendisine sunduklarından razı geleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir