AnaSayfa / Genel / Kahve falında yolculuk bileti görmek

Kahve falında yolculuk bileti görmek

Kahve falında yolculuk bileti görmek çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, kişinin amaçlarına ulaşma mutluluğuna ve şansına ereceğine, kişinin elde edeceği maddi güçle beraber işlerini kolaylaştıracağına, hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına, endişelerin ve dertlerin biteceğine, sorunlarından ötürü kendisine gelemeyeceğine, hayatının tamamen altüst olacağına alamet eder.

Kahve falında yolculuk bileti gördüyseniz:

  • Hızlı konuşarak sizi maddi açıdan yanıltmaya çalışan kişiler söz konusu olabilir.

Kahve falında yolcu bileti almak bir sebeple aile bireyleri ile tartışılacağına, eşi ya da sevgilisi ile aşk hayatının kusursuz hale geleceğine delalet eder.

Kahve falında yolcu bilet görmek sorunların ardı ardına geleceğine, kendisini korumaya alacağına alamet eder.

Kahve falında yolcu bileti görmek sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yolculuk bileti almak yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine ve büyük başarı kazanacağına, özel hayatında sessizleşeceğine delalettir.

Kahve falında yolculuk bileti görmek yeni bir sosyal hayata adım atılacağına, eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yolculuk için bilet almak zevcesinin düşmanlığını kazanmaya, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında uçak bileti kaybetmek gerçeklikten uzaklaşacağına, hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında bilet satmak eğer falı kapatan kişinin bir düşmanı varsa, düşmanını alt edeceğine, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir