AnaSayfa / Genel / Kahve falında yolcu ettiğini görmek

Kahve falında yolcu ettiğini görmek

Kahve falında yolcu ettiğini görmek sevdiği kişiden ihanet göreceğine, tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına, yaşamın güzelliklerinden daha fazla istifade etmenin yollarını bulacağına, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine ancak sevdiği kişilerin vereceği destek ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, insanların nazarında komik duruma düşeceğini ve onurunun zedelenmesi nedeniyle uzun süre sosyal ortamlardan uzaklaşıp, herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine, bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine ve epey yorulacağına, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yolcu ettiğini gördüyseniz:

  • Yer ya da ortam değişikliği daha ilginç olayların önünü açabilir.

Kahve falında denizde yolculuk ettiğini görmek onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine, sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına yorulur.

Kahve falında yolcu ettiğini görmek sıkıntının, derdin sona ereceğine, özellikle kendisine kalan mirasla ilgili sorunlar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında arabada yolculuk ettiğini görmek aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına işarettir.

Kahve falında uçakla yolculuk ettiğini görmek muradına ereceğine, hedeflerini tutturmayı başaracağına, hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine işaret eder.

Kahve falında birini yolcu ettiğini görmek istediği restorana gideceğine ve istediği mağazadan alışveriş yapacağına, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında uçakta yolculuk yaptığını görmek kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine alamet eder.

Kahve falında arkadaşı yolcu etmek aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine, hayırlı bir haber alınacağına, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, kısa süre içinde çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine yorulur.

Kahve falında kalabalık yolculuk yapmak hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına ve huzurlu günler geçirileceğine, malların artacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir