AnaSayfa / Genel / Kahve falında yolcu etmek

Kahve falında yolcu etmek

Kahve falında yolcu etmek yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına, fal sahibini, üzen, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine, parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, derdin ve sıkıntının biteceğine, fal sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına, aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine, ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yolcu etmek gördüyseniz:

  • Değer verdiğiniz kişileri yatıştırmanız veya huzura kavuşturmanız gerekebilir.

Kahve falında arkadaşla yolculuk yapmak umutsuzluğa düşeceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve çok güzel günler geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında arabayla uzun yolculuk yapmak çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına, dost ve akrabalarla paylaşılacağına delalettir.

Kahve falında aileyle yolculuğa çıkmak hayatının en kötü anlarında bile mutlu olacağına, sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına ve sevdiği kişiler ile kâh eğlenerek kâh oynayarak işlerini gerçekleştireceğine, dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine ve kendisinin de ona karşı kendini korumanın ve kurtarmanın çarelerini bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölen birisiyle yolculuk etmek huzursuzlukla dolu günler geçirileceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine, toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına inanılır.

Kahve falında yolculukta olmak fakirlikten kurtulmaya, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına işarettir.

Kahve falında kalabalıkla yolculuk yapmak deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş anneyle yolculuk etmek sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, dualarının ve tövbelerinin de kabul olacağına delalet eder.

Kahve falında zaman yolculuğu yapmak sorunlarını gidereceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, ruhunun dinleneceğine, gönlünün ferahlayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir