AnaSayfa / Genel / Kahve falında bal üretmek

Kahve falında bal üretmek

Kahve falında bal üretmek varlıklı biri ise mal varlığının daha da artacağına, bir sebeple çok kötü olaylar yaşayacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, hayatının da zorlaşacağına, çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına, aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine, çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına, aile hayatının kötüye gideceğine, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine, bir sağlık sorunu yaşanacağına, bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine işaret eder.

Kahve falında bal üretmek gördüyseniz:

  • Basit bir telefon, elektirik yada su faturası, gibi evraklardaki yanlışlıklar da başınıza iş açabilir.

Kahve falında bal üretmek hayalini kurduğu işin başına geçeceğine, hem çok büyük başarılar ve paralar kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında fatih ürek görmek hayır getiren adımlar atılacağına ve sıkıntıların kısa sürede mutluluğa dönüşeceğine, işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında balık üretmek aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, mal edineceğine inanılır.

Kahve falında para üretmek lüksüne de lüks katacağına, hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına, yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında üzerinde bal görmek kendi işine kavuşacağına, hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bal çerçevesi görmek ekmeğinin azalacağına, mutsuz ve üzgün hissetmesine neden olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çıtada bal görmek işlerinin günden güne bozulacağına, sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bebeğe bal yedirmek iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir