AnaSayfa / Genel / Kahve falında yırtılmış çanta görmek

Kahve falında yırtılmış çanta görmek

Kahve falında yırtılmış çanta görmek iyi zamanlar geçireceğine, bir sebeple borcun gittikçe artacağına, şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine, yokluğa, darlığa düşeceğine, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine işaret eder.

Kahve falında yırtılmış çanta gördüyseniz:

  • İlişkileriniz güvensizdir.

Kahve falında çantanın yırtıldığını görmek atılıma geçeceğine, herkesin önünde olacağına, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, bu kişilerle sürekli tatsızlıklar yaşanacağına, maddi açıdan sıkıntı duyulacağına, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine işaret eder.

Kahve falında yırtılmış çanta görmek sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına, ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına yorulur.

Kahve falında kuran yırtıldığını görmek güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, karamsar ve umutsuz olacağına yorulur.

Kahve falında başkasının ayakkabısının yırtıldığını görmek karşılığında bolluk, bereket ve zenginlik bulacağına, komşularla ters düşüleceğine işarettir.

Kahve falında ayakkabılarının yırtıldığını görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında ayakkabı yırtılmak yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine, rahat, kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında perdenin yırtıldığını görmek bir akrabayla olan dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında fotoğrafın yırtıldığını görmek kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir