AnaSayfa / Genel / Kahve falında tepeden manzara seyretmek

Kahve falında tepeden manzara seyretmek

Kahve falında tepeden manzara seyretmek kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına, hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine, devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, hayırlı bir işe iştirak edileceğine, ticarette yol katedeceğine, atılıma geçeceğine, rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine, takdir toplayacağına, çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına, uzun uğraşlar ve büyük harcamalar sonucu kurulan işin sadece falı kapatan kişiye değil bütün ailesine kazanç sağlayacağına ve günden güne daha da büyüyeceğine, çok büyük bir iş şansı kazanılacağına inanılır.

Kahve falında tepeden manzara seyretmek gördüyseniz:

  • İşler soyut olmaktan çıkıp somutlaşmaya başlıyor.

Kahve falında tepeden manzara seyretmek kazancının azalacağına, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve falı kapatan kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüksek yerden manzara seyretmek hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine ve bu parayı hayır getirecek işler için kullanacağına, galibiyet kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüksekten manzara seyretmek herkesin takip ettiği ve çok sevdiği birisi olacağına, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına ve yakınındaki bir kişiden ihanet göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında balkondan manzara seyretmek onlar sayesinde kalkınacağına, herkese eşit mesafede durup, eşit davranılacağına işarettir.

Kahve falında deniz manzarası seyretmek geçim derdinin biteceğine, borçlarının kapanacağına, Allah’ın iyiliklerinin kendisine isabet edeceğine bu sayede rahat nefes alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tepeden denizi seyretmek girdiği her ortamda sevilip, sayılacağına, her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına ve ticaret ehli kimse haline geleceğine inanılır.

Kahve falında tepeden seyretmek kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine yorulur.

Kahve falında yeşil manzara görmek şansının, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına, maddi açıdan çıkmaza girdikleri ve sorunlu dönemler geçirdikleri sırada yardım eli uzatılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir