AnaSayfa / Genel / Kahve falında haritaya bakmak

Kahve falında haritaya bakmak

Kahve falında haritaya bakmak alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, asil kimselerden çıkacağına, karşılaşılacak hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına, sonra da aylarca borç ödemek zorunda kalacağına, borçlarının biteceğine, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, yarar getireceğine, kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine alamet eder.

Kahve falında haritaya bakmak gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınızın eşinizin ya da sevgilinizin hoş olmayan bir durumdan sıyrılması olasıdır.

Kahve falında haritaya bakmak sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine, başarısız olacağına, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine delalettir.

Kahve falında harita çizdiğini görmek yeni bir iş arayışına girip, uzun süre işsizlik çekeceğine, uzun uzun dalıp gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında türkiye haritası çizmek sorunlarını gidereceğine, başarılı ve çok büyük kazanç elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında yol haritası görmek işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına, yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine yorulur.

Kahve falında gökyüzünde türkiye haritası görmek fal sahibinin sağlığına geri kavuşacağına, gittiği yolda büyük ve iş dünyasında ses getirecek projelere imza atacağına rivayet eder.

Kahve falında hazine haritası görmek maneviyatın da zenginleşeceğine, yanlış giden işlerin düzeltileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kıbrıs haritası görmek tabiri caizse yüzünün düşmesine neden olacağına, kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine delalet eder.

Kahve falında harita görmek rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine, ardı ardına güzel ve hayırlı haberler alınacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir