Kahve falında yılanların yandığını görmek

Kahve falında yılanların yandığını görmek fal sahibinin kısmetinin kapanacağına, zora giren işlerin hayra çıkacağı, ele geçen kazancın günden güne artacağına, borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine, devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine işarettir.

Kahve falında yılanların yandığını gördüyseniz:

  • Yapacak bunca iş varken, diğerlerini mutlu etmekle veya taleplerini yerine getirmekle uğraşmanız sizi engelliyor veya zor durumda bırakıyor olabilir.

Kahve falında yılanın yandığını görmek hayırlı kazançlar elde edileceğine ve mutlu bir beraberlik yaşanacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, verilen sözlerin tutulacağına işaret eder.

Kahve falında yılanların yandığını görmek üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine delalettir.

Kahve falında güneşte yandığını görmek sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine, nankör bir kişi ile muhatap olunacağına ve ilgi istenen bir işe gereken ilginin verilemeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir bahçenin yandığını görmek işlerinin aksayacağına ve kötüleşeceğine, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine tabir olunur.

Kahve falında şöminenin yandığını görmek heveslerin söneceğine, haybeye para ve zaman harcayacağına rivayet eder.

Kahve falında mahallenin yandığını görmek kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına, işle ilgili olarak bir seyahate çıkmaya delalet etmektedir.

Kahve falında eski evin yandığını görmek atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine, beden sağlığının zarar göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüzünün güneşten yandığını görmek Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir