AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılanla mücadele etmek

Kahve falında yılanla mücadele etmek

Kahve falında yılanla mücadele etmek yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına, işinin en iyisi olan bu insanlarla ortak iş yapacağına, karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına, dürüst bir şekilde yaşayacağına, sahip olduklarının hesabını tutmakta zorlanacak kadar büyüyeceğine, elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, dünya malı edinerek rahata kavuşacağına, başarıları ile tanınacağına rivayet eder.

Kahve falında yılanla mücadele etmek gördüyseniz:

  • Kısa zamanda olayların akışına uyum sağlayabileceksiniz.

Kahve falında yılanla mücadele etmek müjdeli ve güzel haberler alacağına, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına işarettir.

Kahve falında horozla mücadele etmek ortalığın güllük gülistanlık olacağına, borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına işarettir.

Kahve falında cinlerle mücadele etmek aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine, dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine delalet eder.

Kahve falında domuzla mücadele etmek yasaklı ve günahlı işler yapacağına, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına delalettir.

Kahve falında kedilerle mücadele etmek zorlukların bir anda biteceğine, güzel gelişmeler yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında şeytan mücadele etmek üst üste birçok sorun yaşanacağına, merdiven atlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında köpeklerle mücadele etmek gönül kapılarını açacağına, geçiminin daha kolay hale geleceğine inanılır.

Kahve falında köpekle mücadele etmek hak ettiği mutluluğu yakalayacağına, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir