AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılandan kaçtığını görmek

Kahve falında yılandan kaçtığını görmek

Kahve falında yılandan kaçtığını görmek çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine ve falı kapatan kişinin çok sıkıntılı ve zor durumlara düşmesine ve kendi kendini yiyip bitirmesine sebep olacağına, daha iyi bir yaşam standardı tutturmak için atılan adımların çok büyük kazançlar sağlayacağına ve iş hayatında yönetici konumunda olan insanların dikkatini çekeceğine, eline geçen kazancı boşa harcayacağına, güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, bu nedenle hem günahkâr olacağına, hem mal ve para kaybedeceğine, rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, fedakârlıklar yapacağına, başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine, sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına tabir olunur.

Kahve falında yılandan kaçtığını gördüyseniz:

  • Artık işe yaramayan bağlardan kurtulmak gerekebilir.

Kahve falında yılanın kaçması görmek kısa süreli hastalık yaşamasına, ev sahibi olacağına, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yılanlardan kaçtığını görmek borçları varsa ödeyeceğine, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine yorulur.

Kahve falında yılan kaçtığını görmek birikiminin artacağına, eskisi gibi keyifle istediğini yiyip, içebileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yılanın kaçmasını görmek itibarın sarsılacağına, yediğine ve içtiğine özen göstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yılanın kaçtığını görmek sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına ve sorunların bir nebze de olsa hafifleyeceğine, onları gerisinde bırakıp, hayatından çıkaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kaçan yılan görmek dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine, bir kapının veya dönemin kapanıp, yenisinin başlayacağına işarettir.

Kahve falında yılanların kaçtığını görmek başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, huzura ve mutluluğa kavuşacağına yorulur.

Kahve falında yılandan kaçtığını görmek girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine, ikisinin de çok rahat edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir