AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılanın kaçtığını görmek

Kahve falında yılanın kaçtığını görmek

Kahve falında yılanın kaçtığını görmek sıkıntılarından kurtulup hem ailesi içinde hem işyerinde çok güzel günler göreceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, bir sebeple ailesi içinde tartışmaların yaşanacağına, işlerinde karşılaştığı sorunları çok hızlı bir şekilde çözeceğine, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına, zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine ve eline geçen parada da artışlar yaşanacağına, çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına, hayır getirecek işlere girileceğine, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yılanın kaçtığını gördüyseniz:

  • Arkanızdan bazı kişiler düşmanca tutumlara girilebilir.

Kahve falında yılanların kaçtığını görmek borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, çok başarılı bir kişi iken zor günler geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında yılanı elinden kaçırmak çok büyük bir ortaklığa gireceğine, sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yılanın kaçması görmek alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına ve güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine, ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında yılanın kaçtığını görmek sahip olduklarının kıymetini bileceğine, tüm evlatlarının da kendisi için çok hayırlı olacağına rivayet eder.

Kahve falında yılanlardan kaçtığını görmek büyük bir hastalıktan dönüleceğine, çok sıhhatli bir kişi olunacağına, çok güzel olaylar yaşayarak çok büyük ve çok güzel bir dönemin başlayacağına delalet eder.

Kahve falında yılan kaçtığını görmek çalışmaların günden güne daha popüler olacağına, hayırlı ve güzel olacağına rivayet eder.

Kahve falında kaçan yılan görmek kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, az da olsa feraha çıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında yılanı kaçırmak ana baba sözü dinlemeye, herhangi bir husumet ya da tatsızlık olmadan hayatın devam edeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir