Kahve falında yılana yakalanmak

Kahve falında yılana yakalanmak sevimsiz bir kişi ile kurulmuş bir ortaklıkta zor zamanlar yaşanacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine, yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına, çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine, sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına, büyük başarılara kazanılacağına, kudret sahibi olacağına ve tabiri caizse hiç kimsenin kendisiyle gerek meslekteki uzmanlığı gerekse maddi gücü bakımından boy ölçüşemeyeceğine, insanlar tarafından daha büyük bir baskı göreceğine, hayırlı olarak başlayan bir çalışmanın kötü bir şekilde ve geride yüklü miktarda borç bırakarak biteceğine işaret eder.

Kahve falında yılana yakalanmak gördüyseniz:

  • Ani gelişmeler veya haberler sizi şaşırtabilir.

Kahve falında yılanı yakalamaya çalışmak arkadaş ilişkilerinde küslüklerin, kırgınlıkların, alınganlıkların hasıl olacağına, bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine işarettir.

Kahve falında yılan yakalamaya çalışmak hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına, iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında yılana yakalanmak her zaman örnek bir Müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine, musibetlerin ve kötülüklerin aileden uzak tutulacağına delalet eder.

Kahve falında yılanı yakarak öldürmek aile hayatında ister istemez çeşitli soruların çıkacağına, rakiplerin geride bırakılacağına yorulur.

Kahve falında yılan yakalayıp bırakmak korkularını ve şüphelerini yeneceğine, uğradığı zararın telafi edileceğine işarettir.

Kahve falında fare yakalayan kedi görmek yaşamının her anlamda iyileşeceğine, dualarının karşılığını alacağına, para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine işarettir.

Kahve falında birinden kaçmak ve yakalanmak aile bireyler içinde tartışmaların çıkmasına sebep olan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, kişinin eline geçecek olan büyük bir fırsata yorulur.

Kahve falında hortuma yakalanmak işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine, suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir