AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılan ve balık görmek

Kahve falında yılan ve balık görmek

Kahve falında yılan ve balık görmek hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına, güzel ve refah bir geleceğe kavuşacağına, özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına, vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, başarılarının artacağına, işlerinin hafifleyeceğine, alışveriş yapacağına ve eğleneceğine, endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, yorucu geçen bir döneme girileceğine işaret eder.

Kahve falında yılan ve balık gördüyseniz:

  • Duygusal blöf veya şantaj türevi olaylar karşısında ödün vermeniz gerekiyor gibi hissedebilirsiniz.

Kahve falında ölmüş yılan balığı görmek maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına, kısa zamanda çok yol alınacağına alamet eder.

Kahve falında yılan balığı öldürmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına, duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine delalet eder.

Kahve falında yılan balığından kaçmak sakin ve huzurlu günler yaşayacağına, azap çektiğine işaret eder.

Kahve falında yılan balığı yakaladığını görmek verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, sevdiği bir kişi ile gireceği bir işte çok sıkıntı çekeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında balığa benzer yılan görmek büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine, onları hayatından bir daha asla yüzlerini görmemek ve seslerinin duymamak üzere çıkartacağına inanılır.

Kahve falında yılanın balığa dönüştüğünü görmek onlar tarafından yüceltileceğine, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında balık şeklinde yılan görmek sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, gelirinin artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında balık yılan görmek kişinin kimseye muhtaç olmayacağına, sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir