AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılan pişirmek

Kahve falında yılan pişirmek

Kahve falında yılan pişirmek yerine getirdiği bu dini kural sayesinde çok büyük sevaba kavuşacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, büyük sorunlar yaşamadan, hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine, yaşamının her anlamda iyileşeceğine, dualarının karşılığını alacağına, işlerinin tutacağına, sakin giden yaşamının sarsılacağına, yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine, emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yılan pişirmek gördüyseniz:

  • Ruhsal, fiziksel veya duygusal içerikli görüşmeler, konuşmalar veya seyahatler farklı kazanımlara neden olabilir.

Kahve falında yılan pişirmek yemek hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, maddi anlamda çok ileri gidileceğine inanılır.

Kahve falında yılanı pişirip yemek rahatın yerine geleceğine, elindekileri kaybedeceğine, yokluk içine düşeceğine, rızkında ve malından olacağına yorulur.

Kahve falında yılanı pişirmek gerçekleştirmek istediğiniz arzularınızla ilgili gerekli potansiyelin olduğuna, aile içinde barışın, sevginin ve huzurun hâkim olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında pişirilmiş yılan görmek kendisine sorun olarak aldığı şeyleri kısa zaman içinde düzelterek ortadan kaldıracağına, sağlık sorunlarını kısa zamanda aşacağına delalettir.

Kahve falında yılan eti pişirmek yüzünün güleceğine ve tabiri caizse gözlerinin parıldayacağına, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yılan pişirip yemek dost ya da akrabalardan birinin ihanetine uğranacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sorunlardan kurtulmak ve uğranılan zararları telafi etmek için yakın zamanda bir seyahate çıkılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yılan pişirmek işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, tatsız sözlerin de unutulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yılan eti pişirip yemek kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına, çok daha iyi başarılar kazanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir