AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılan gibi insan görmek

Kahve falında yılan gibi insan görmek

Kahve falında yılan gibi insan görmek endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına, geçiminin kolaylaşacağına, huzursuz ve mutsuz günlerin geride kalacağına, yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına ve bu durumun bir süre devam edeceğine, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına, bir karıncayı dahi incitmeyecek kadar ince ruhlu ve hoş gönüllü olacağına inanılır.

Kahve falında yılan gibi insan gördüyseniz:

  • Olumlu düşünmeye çalışmalısınız.

Kahve falında insan gibi yılan görmek önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına, bolluğun ve verimin de artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yılan gibi insan görmek kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir insanı dev gibi görmek iftiraya uğrayacağına, en büyük isteklerini yaşama kısmetine ve şansına nail olacağına delalettir.

Kahve falında insan gibi yaratık görmek işlerinde bereket olacağına, rahat ve kolay şekilde yaşamaya başlayacağına, keyfinin, sağlığının ve huzurunun yerine geleceğine, aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına inanılır.

Kahve falında insan gibi köpek görmek anne baba duaları alınacağına, yaşamının tazeleneceğine inanılır.

Kahve falında şeytanı insan gibi görmek kendi patronu olacağına, işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına inanılır.

Kahve falında azraili insan gibi görmek doğru ve kişiyi geleceğe en güvenli yollardan taşıyacak kararların alınacağına, yanlış bir adım sonrasında sosyal ilişkilerinin bir anda bozulacağına yorulur.

Kahve falında insanı şeytan gibi görmek bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına, yeni bir şehre yerleşileceğine, kişinin davranışlarına ve tutumuna yeniden özen göstererek, üzerindeki kötü imajı sileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir