AnaSayfa / Genel / Kahve falında yıkılmış tuvalet görmek

Kahve falında yıkılmış tuvalet görmek

Kahve falında yıkılmış tuvalet görmek karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine, kısa zamanda büyük bir tartışma içinde kalınacağına, iş hayatında ve aile hayatında huzursuz günlerin başgöstermesine neden olacağına, yaşamının her anlamda iyileşeceğine, dualarının karşılığını alacağına, çok uğraş vereceğine ve en sonunda durumları düzeltip büyük bir kazanca sahip olacağına, bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına, huzurunun, mutluluğunun, azalacağına delalet eder.

Kahve falında yıkılmış tuvalet gördüyseniz:

  • Hangisinin sıkıntı doğuracağı değil, hangisinin sizin için daha faydalı olacağı üzerine kafa yormanızda fayda var.

Kahve falında tuvaletin yıkıldığını görmek başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, bir sebeple zor zamanlar geçireceğine, eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına inanılır.

Kahve falında tuvalet duvarının yıkıldığını görmek yaşanan küskünlüklerin ve kırgınlıkların son bulacağına, yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yıkılmış tuvalet görmek evliyseniz eşle iyi geçime, kazanç ve kar getireceğine işarettir.

Kahve falında yıkılmış evler görmek büyük atılımlar gerçekleştirip iş dünyası içinde hem kendisine çok iyi ve çok sağlam bir yer edinip söz sahibi olunacağına, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir evin üstüne yıkıldığını görmek büyük miktarda para kazanılacağına, hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına delalettir.

Kahve falında inşaat yıkılması görmek korkularından, kötü duygularından arınacağına, aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında ev duvarının yıkıldığını görmek mevki edineceğine, kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasının evin yıkıldığını görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir