AnaSayfa / Genel / Kahve falında yıkılan okul görmek

Kahve falında yıkılan okul görmek

Kahve falında yıkılan okul görmek makam sahibi ve başarılı bir kişi olunacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına ve çok büyük zararlara uğranan bir dönemin kapanıp çok büyük kazançlar elde edileceğine, kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine, hayallerine ulaşmak isterken farkında olmadan inancından sapacak şekilde hareket edeceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine, sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına yorulur.

Kahve falında yıkılan okul gördüyseniz:

  • Unutmamak için bir kenara not almanızda fayda var.

Kahve falında yıkılmış okul görmek yapılan işlerin kazanç getirmenin aksine zarara yol açacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine işarettir.

Kahve falında yıkılan okul görmek insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine, eline geçen fırsatları bu yüzden gerektiği gibi kullanamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında okul yıkıldığını görmek dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına, büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine işaret eder.

Kahve falında okulu yıkıldığını görmek kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına, geçiminin zorlaşacağına, sahip olduklarının eksileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında okulunun yıkıldığını görmek karşısına kötü kişilerin çıkacağına, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında okul yıkılmasını görmek yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine, elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına ve çok rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında okulun yıkılmasını görmek aralarında yaşanabilecek sorunları çok kısa zamanda ortadan kaldıracağına, hayat boyu desteği olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında okulun yıkıldığını görmek hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına, iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir