AnaSayfa / Genel / Kahve falında çatının yıkılmasını görmek

Kahve falında çatının yıkılmasını görmek

Kahve falında çatının yıkılmasını görmek sorunlu bir şekilde başlayan işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, aile huzurunu sağlamak için daha çok çaba sarf edeceğine, yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına bu yüzden hane içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçirileceğine, kötü kişilerin yenilgiye uğratılacağına, iş hayatında bilgi ve cesaret gerektiren bir mevkiye ulaşmak için çaba gösterileceğine, sağlık içinde yaşanacağına, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına, uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına inanılır.

Kahve falında çatının yıkılmasını gördüyseniz:

  • Sözünü aklınızdan çıkarmayın.

Kahve falında yıkılmış çatı görmek büyük sıkıntılar çekileceğine, aydınlığa çıkılacağına, yeni bir yol tutulacağına, zararlı kişilerden uzak durulacağına, zararın telafi edileceğine rivayet eder.

Kahve falında evinin çatısının yıkıldığını görmek işsiz kişilerin iş ararken stres yaşayacaklarına ancak sonucun güzel olacağına, onu hayallerine kavuşturacağına, amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir evin çatısının yıkıldığını görmek daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına, parasal anlamda rahat edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yıkılan çatı görmek geniş rızık elde edeceğine, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ev çatısının yıkıldığını görmek sorunların altından kalkmak için çeşitli kararlar vereceğine ve verdiği kararların başarılı olması sayesinde kendisine olan güveninin artacağına, tabiri caizse derin bir oh çekeceğine ve hayırlı günler yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evin çatısının yıkıldığını görmek aşılması gereken engellerin günden güne artacağına, ekmeğine haram sürmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çatı yıkıldığını görmek çok sert geçen bir yolculuk sonunda çok çok az bir para kazanarak evine döneceğine, sahip olduğu imkânlar ve fırsatlar sayesinde kendini hem şanslı hem de ayrıcalıklı hissedeceğine işarettir.

Kahve falında çatının yıkılması görmek karısının çok mutlu olacağına, endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir