Kahve falında yıkanmış elbise görmek

Kahve falında yıkanmış elbise görmek sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, çok zor günler geçirebileceğine ve hayal ettiği şeylerden gün geçtikçe uzaklaşacağına, sorunların ve dertlerin ardı arkasının kesilmeyeceğine, epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine ve çok güzel günler yaşanacağına, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine, İslami olarak Allah korkusu ve inancına uygun şekilde hareket ettiğine ve sabrı ile selamete çıkacağına, iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yıkanmış elbise gördüyseniz:

  • Belli fırsatlar yüzünü gösteriyor.

Kahve falında bir başkasının elbisesini giymek hayal kırıklığı yaşanacağına, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sarı gece elbisesi görmek ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine ve işlerindeki bozulmaların sebebini araştırıp bir daha tekrarlanmaması için önlem alacağına, yüzün güleceğine alamet eder.

Kahve falında uzun kırmızı elbise giydiğini görmek akrabayla araya mesafe konulacağına, maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine ve istediği gibi yaşama lüksüne sahip olacağına delalettir.

Kahve falında elbiselerini satmak bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, o arkadaşından büyük yardımlar alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında içi dolu elbise dolabı görmek iş ve alışverişinde durgunluk olacağına, kazancı sayesinde etrafındaki insanların da sorunlarına çare olacağına delalettir.

Kahve falında yanmış elbise görmek parasal ve ruhsal olarak çok mutlu ve huzurlu olacağına, çok üzücü olaylar yaşayacağına, yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine yorulur.

Kahve falında uzun bir elbise giymek çalışmaların ve projelerin terfi yolu açacağına, rahat edeceği bir döneme gireceğine, kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında okul elbisesi giymek sorunlarının günden güne artacağına, borç içinde bir yaşam süreceğine, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top