AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşillikler arasında gezmek

Kahve falında yeşillikler arasında gezmek

Kahve falında yeşillikler arasında gezmek üzüntülerinin yerini sevinçlerin alacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına, ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine, işlerinin başarılı olacağına, maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine ancak bu durumlar karşısında yılmayıp azim ve sabır göstererek zorlukların üstesinden geleceğine ve başarılı olacağına, zenginlik ve güzellik içinde bir hayat geçireceğine, daha dingin, huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına, düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına, amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşillikler arasında gezmek gördüyseniz:

  • Yaklaşımınız, sonuçları etkileyen yegane şey olabilir.

Kahve falında yeşillikler arasında gezmek hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine, her daim temkinli olacağına işaret eder.

Kahve falında yeşillikler arasında ev görmek kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına, maddi ve manevi sıkıntıların ortadan kaldırılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşillikler arasında görmek kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına, sorunlu bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ekmek arası yeşil soğan yemek çok büyük ve güzel bir ilişki yaşayacağına, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine inanılır.

Kahve falında yeşillikler arasında mezar görmek kafasının sakinleşeceğine, gülen yüzünün solacağına, hayatının ve işlerinin alabora olacağına, hayallerinin söneceğine delalettir.

Kahve falında yeşillikler arasında koşmak rakiplerini yeneceğine, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına, içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına, sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeşillikler arasında göl görmek hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında ekmek arası yeşillik yemek sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir