AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşillik manzara görmek

Kahve falında yeşillik manzara görmek

Kahve falında yeşillik manzara görmek sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, kısa süre sonra çökmesine ve belki de bedeninin dayanamayarak iflas etmesine neden olacağına, bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, çok pişmanlık duyacağına, neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine, kesesinin her daim dolu kalacağına, beklenen birçok şeyin gerçekleşmeyeceğine, hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına, hayatının planladığı gibi yürümeyeceğine yorulur.

Kahve falında yeşillik manzara gördüyseniz:

  • Bazı yeteneklerinizi geliştirmeniz veya vereceğiniz servisi doğru sunmanız ekstra kazançlara neden olabilir.

Kahve falında yeşillik manzara görmek duygularının karşılık göreceğine, aşkının da kalıcı olacağına, özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına, iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine rivayet eder.

Kahve falında yeşil manzara görmek ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine, başka bir ülke veya şehirde sunum ya da toplantı içinde bulunulacağına işarettir.

Kahve falında tepeden manzara seyretmek projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında deniz manzara görmek esenlik bulup, hafifleyeceğine, uzun zamandan beri yaşanmamış olan zararlarla karşılaşılacağına ve kimseden destek alınamadığı için büyük bir çıkmaza girileceğine rivayet eder.

Kahve falında gece manzarası görmek emeklerinin karşılığını ve hak ettiklerini alacağına, iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine alamet eder.

Kahve falında manzara resmi çekmek kendisi için mal mülk alacağına, maddi kriz yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında deniz manzaralı ev aldığını görmek hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında deniz manzaralı ev görmek uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına, işinde en üst noktaya gelmek için hırslı, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir