AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil zeytin satın almak

Kahve falında yeşil zeytin satın almak

Kahve falında yeşil zeytin satın almak tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine, elindekileri de yitireceğine, bir ortaklık kurulacağına, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, sorunların çözümü için başka yolları ve çözümleri de inceleyeceğine, karalar bağlayacağına ve üzüntüden yataklara düşeceğine, büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında yeşil zeytin satın almak gördüyseniz:

  • Planlarda ani değişiklikler yapılması veya beklenmedik şekilde değişen planlara uyum sağlamak gerekebilir.

Kahve falında yeşil zeytin satın almak onun istediği yoldan gideceğine, endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında zeytin satın aldığını görmek şansın döneceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine, çok rahat bir döneme girileceğine, çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına, herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına, takdir edilip her konuda destek göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında siyah zeytin satın almak bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, araba alınacağına işarettir.

Kahve falında zeytin satın almak kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine, zor zamanların geride kalacağına, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine alamet eder.

Kahve falında zeytinlik satın almak aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, ilerlemek ve uzmanlaşmak istediği alanlarda eğitim alacağına, konferans ve seminerlere katılacağına, yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine yorulur.

Kahve falında yeşil zeytin koparmak muradına ereceğine, cesaret ve özgüven sahibi olacağına, onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil zeytinler görmek zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine, şan şöhret, itibar kazanacağına işarettir.

Kahve falında kavanozda yeşil zeytin görmek büyük bir projenin başına geçileceğine, zor zamanların geride kalacağına, sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir