AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil yılanı öldürmek

Kahve falında yeşil yılanı öldürmek

Kahve falında yeşil yılanı öldürmek maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına, hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına, onlara hayrının dokunacağına, işleri büyütme sürecine girileceğine, kazancının bu kişi tarafından gizli gizli azaltılacağına, parasının ve malının da artacağına, beklenmedik bir anda bir dedikodunun muhatabı olunduğu ilan edileceğine, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine ve mutlu olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil yılanı öldürmek gördüyseniz:

  • Daha önce yaptığınız denemelerde zorla da olsa başarı sağlmaış bazı planlar, bundan sonra fayda sağlamayacağı gibi, daha da fazla problem yaşamanız anlamına gelebilir.

Kahve falında yeşil yılan öldürmek uykusuz geceler yaşayacağına ve işlerinde bir türlü doğru kararları veremeyeceğine, tehlikeye atılmaktan çekinmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil yılan öldürdüğünü görmek iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkın   tı yaratacak durumlara düşeceğine, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine ve yollarına hayırlı kısmetlerin çıkacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil yılanı öldürmek yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına, kişinin evlatlarının artacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil bir yılan görmek zarar edeceğine, hedeflediği kazancı elde edeceğine delalettir.

Kahve falında evin içinde yeşil yılan görmek yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine, sorunların teker teker aşılacağına, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında yeşil beyaz yılan görmek parasının da, malının da eksilmeyeceğine, bahtının açık olacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine işarettir.

Kahve falında beyaz ve yeşil yılan görmek fal sahibinin işinin gücünün rast gideceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına delalettir.

Kahve falında yavru yeşil yılan görmek bir sebeple işlerin kötüye gideceğine ve yapılan çalışmalardan kazanan paranın heba olacağına, çok rahat bir döneme girileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir