AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil uçak görmek

Kahve falında yeşil uçak görmek

Kahve falında yeşil uçak görmek arkadaşları ile birlikte hayır sağlayacak bir yola çıkacağına, sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, deneyimli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde iş dünyasında büyük bir şöhrete kavuşulacağına, olaylara yaklaşımlarında da hisleriyle hareket etmesinin zaman zaman sıkıntılar yaşamasına neden olarak sorunlarını büyüteceğine, bir süre bu durumun devam edeceğine, kökten çözüm bulamaması halinde huzurunun sürekli bozulacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil uçak gördüyseniz:

  • Geçmiş sorunları büyütmek değil, izlerini dahi ortadan kaldırmak için çaba harcamakta fayda vardır.

Kahve falında yeşil uçak görmek etrafındaki insanlara yardım edeceğine, hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine delalet eder.

Kahve falında yakından uçak görmek kişinin her türlü isteğine kolay yoldan kavuşacağına, yardıma muhtaç insanların yardım isteklerine cevap verileceğine ve çok hayır duaları alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında uçağın eve çarptığını görmek ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına, fal sahibinin Allah katında muhterem biri olduğuna delalet eder.

Kahve falında havada duran uçak görmek yardıma muhtaç olan kişilere yardım etmek için çaba göstereceğine ve zorlukları yenmeleri için destek olacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına işaret eder.

Kahve falında uçak bileti kaybetmek uğradığı haksızlığın düzeltileceğine, cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına, ün salacağına delalet etmektedir.

Kahve falında uçaktan kurtulmak iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında uçağın kalkışını görmek olumlu değişiklikler yaşayacağına, rahata ereceğine, çok daha iyi başarılar kazanacağına işarettir.

Kahve falında uçak havalandığını görmek aksiliklerle dolu bir işe gireceğine, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, kazaya ve belaya yakın olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir