AnaSayfa / Genel / Kahve falında bakır kova görmek

Kahve falında bakır kova görmek

Kahve falında bakır kova görmek çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşacağına, rahatının, huzurunun, sağlığının, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına, sevdiği bazı kişileri kıracağına, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine, parasızlıkla, yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına, yaşanan bir tatsızlığın yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde çözüm bulacağına, yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına, hilebaz biri ile iş yapıp aldatılacağınıza delalettir.

Kahve falında bakır kova gördüyseniz:

  • İmkansızı istemeniz olumsuz sonuçlar doğurabilir veya demode fikirlerin uygulanması anlamına gelebilir.

Kahve falında bakır kova görmek kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine ve uzun süre yaşadığı güzel olayların etkisinde kalacağına, sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına, çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bakır bardak görmek iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine, sevdiği kişi ile ilgili olarak kıskançlık duyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bakır demlik görmek sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, zor zamanların sona ereceğine delalettir.

Kahve falında bakır rengi saç görmek onu yorgun ve hasta bir görüntüye getireceğine, yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında bakır renkli yüzük görmek çok hayırlı işlere gireceğine, kişinin şansının da açılmaya başlamasıyla beraber hayattan daha çok tat alacağına yorulur.

Kahve falında bakır soba görmek geleceğe daha umut dolu bakacağına, bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bakır cezve görmek iş hayatında çok kazançlı bir işe girileceğine, büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eski bakır görmek çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına, sorumlulukların azalacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir