AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil takım elbise görmek

Kahve falında yeşil takım elbise görmek

Kahve falında yeşil takım elbise görmek atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına, neredeyse bir lokma ekmeğe muhtaç olacak duruma geleceğine, sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına, iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine, evinden işine, işinden evine gidip geleceğine, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına ve hayatının en mutlu günlerini geçireceğine, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine, can sıkıntısı yaratan ve sorun çıkartan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, ters giden işlerin yoluna sokulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil takım elbise gördüyseniz:

  • Hiçbirşeyi şansa bırakmayın.

Kahve falında yeşil takım elbise görmek sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarı basamaklarının hızlı bir şekilde tırmanılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeni takım elbise almak ağız tadı ile yaşanacağına, sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine, haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz takım elbiseli görmek sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına, kendisini mutlu edecek yeni şeyler edineceğine inanılır.

Kahve falında oğlunun takım elbise giydiğini görmek kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında takım elbise satın almak sıkıntılı durumlar geçireceğine, büyük aksilikler yaşayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında lacivert takım elbise görmek emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, dualarının kabul olacağına, yüzünün gülmesi için ihtiyacı olan kısmetlerin karşısına çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında takım elbise kaybetmek dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına, acıların ve gözyaşının dineceğine, kısa sürede hayatının düzene gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında lacivert takım elbiseli adam görmek kazaya, belaya ve derde düşeceğine, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına, sıkıntılarını ve yaşadığı zor günleri geride bırakacağına, doğru yolu bulacağına, çözümlere kavuşacağına, rahata ereceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir