AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil örümcek görmek

Kahve falında yeşil örümcek görmek

Kahve falında yeşil örümcek görmek atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine, bazı kişilerle tartışma yaşayacağına, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, üzüntülerin son bulacağına ve sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, karlı işler yapma olanağı elde edeceğine, kısmet alacağına, huzurun ve mutluluğun da bir ömür devam edeceğine, ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine, sağlıklı, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına işarettir.

Kahve falında yeşil örümcek gördüyseniz:

  • İkna yeteneğinize güvenerek, yakınlarınızı isteklerinizi yerine getirmeleri konusunda hızla harekete geçirebileceğinizi düşünüyorsanız, yanılıyor olabilirsiniz.

Kahve falında yeşil büyük örümcek görmek diploma ve meslek sahibi olacağına, hayallerini yerine getirmeyi başaracağına işaret eder.

Kahve falında büyük yeşil örümcek görmek çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine, geçimi zorluklarla kazanacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil örümcek görmek kötü halden iyi hale geçeceğine ve içinde olacağı durumdan çok memnun olacağına, uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yerde örümcek görmek her açıdan farklılıklar olacağına, maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında örümcek ve akrep görmek içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine işaret eder.

Kahve falında yemeğin içinde örümcek görmek bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Kahve falında tavanda örümcek ağları görmek kötülüklerden uzak olacağına, yakın bir arkadaşla bir iş ortaklığı kurulacağına işarettir.

Kahve falında örümceğin üzerine atladığını görmek böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına ve hayattan yana şansının döneceğine, iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına, bu sayede kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir