AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil örgü örmek

Kahve falında yeşil örgü örmek

Kahve falında yeşil örgü örmek iş hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına, sevimsiz bir tartışmanın ortasında kalınacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına, sıkıntılarının son bulacağına, yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine, yaptığı işlerin günbegün artacağına ve parasal olarak çok iyi yerlere geleceğine, patron koltuğuna yükseleceğine, kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil örgü örmek gördüyseniz:

  • Size yapılan bir teklifi uzun uzun düşündükten sonra belki işinize gelmediği için, belki kararsızlığınız nedeni ile reddetmeniz olasıdır.

Kahve falında yeşil iple örgü örmek ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine, ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına ve karşılaşacağı sıkıntılardan zarar görmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil örgü örmek hayatına kendisine güç ve moral verecek bir kişi gireceğine, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, uzun ömürlü bir kişi olunacağına delalettir.

Kahve falında bebek örgüsü örmek gözlerindeki yaşın kuruyacağına, iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz ipten örgü örmek büyük parasal sorunların ve tartışmaların ortadan kalkacağına, zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi örgü örmek uzun süreden beri üzerinde kafa yorulan ve dirsek çürütülen projelerin askıya alınacağına, onlara uyarak ve inanarak çok zorda kalacağına alamet eder.

Kahve falında mavi iple örgü örmek büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine, mutluluktan ayakların yerden kesileceğine işarettir.

Kahve falında örgü örmek kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine, bereketinin artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında siyah iple örgü örmek başarılı olunacak bir duruma gelineceğine, maddi sorunlarının çözüleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir