Kahve falında motor sürdüğünü görmek

Kahve falında motor sürdüğünü görmek çok büyük kazançlar ve hayırlı rızklar elde edeceğine, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, kötü duygularını yeneceğine ve huzurlu olacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, tövbelerin amacına ulaşacağına, tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına, yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine, kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, kazancının eksilmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında motor sürdüğünü gördüyseniz:

  • Evli ya da birlikte çıktığınız biri varsa, onunla tartışmaktan kesinlikle kaçının.

Kahve falında motor sürdüğünü görmek kendisini tatmin etmeyecek, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına, çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına işarettir.

Kahve falında beyaz araba sürdüğünü görmek yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına, prestij kaybı yaşanacağına delalettir.

Kahve falında kardeşinin araba sürdüğünü görmek kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, daha dingin, huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına delalettir.

Kahve falında kamyon sürdüğünü görmek sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine, her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, huzurunun ve neşesinin bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında motosiklet sürdüğünü görmek deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, kişinin zor günlerden geçeceğine inanılır.

Kahve falında karısının araba sürdüğünü görmek sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına, eline geçene para sayesinde hanesine bolluk ve bereketin hâkim olacağına inanılır.

Kahve falında kadına sürtmek hayatınızda çok güzel değişiklikler olacağına, sıkıntılı bir dönemin başlayacağına, kazancın günden güne düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinin araba sürdüğünü görmek elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına ve maddi zorluklar yaşaması yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine, sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına ve çok büyük üzüntüler yaşadıktan çok sıkıntılar çektikten sonra işlerinde yavaş yavaş iyileşme yaşanacağına ve para kazanmaya devam edeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir