AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağaçtan su çıktığını görmek

Kahve falında ağaçtan su çıktığını görmek

Kahve falında ağaçtan su çıktığını görmek sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına, yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına, kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine, yetim sevindireceğine, para meselelerinde gurur yapan kişinin borçlarını kapatamadığı bir zamanda ailesine durumu açarak yardım alacağına, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına, ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine, var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında ağaçtan su çıktığını gördüyseniz:

  • Normalde şikayet ettiğiniz düzenlemelere tutunmanız, çözümden çok sorun yaratabilir.

Kahve falında ağaçtan su çıktığını görmek fal sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine, bekar kişilerin kendisine yüz çeviren ve duygusal olarak bağ hissettiği bir kişinin peşinden koşarak onu elde etmek için uğraşacağına alamet eder.

Kahve falında kiraz ağacına çıktığını görmek sevineceğine ve mutlu olacağına, köşeye sıkıştıracağına inanılır.

Kahve falında evden ağaç çıktığını görmek çevresinde art niyetli ve kem gözlü kişilerin bulunmayacağına, durgunlaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında incir ağacına çıktığını görmek yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine ve yakın bir zaman içinde sorun yaratan kişiler ile tüm bağların koparılacağına, ruhsal huzuruna kavuşmuş olan kişinin keyfini bozacak gelişmelere de kulak asmayacağına alamet eder.

Kahve falında dut ağacına çıktığını görmek büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine, hane halkını çok mutlu edecek ve sevinçten havalara uçuracak bir haber alınacağına işaret eder.

Kahve falında kuru ağaca çıktığını görmek kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, şansının ve bahtının döneceğine yorulur.

Kahve falında çam ağacına çıktığını görmek doğru yatırımlar yapacağına, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine, üst üste birçok sorun yaşanacağına, büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinin ağaca çıktığını görmek hayatınızdaki nankör bir kişinin varlığına ve bu kişinin sizi aldattığına, emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir