AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil kurtçuk görmek

Kahve falında yeşil kurtçuk görmek

Kahve falında yeşil kurtçuk görmek sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine, aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına, bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine ve onlarla her zaman gurur duyacağına, kısa vadede olmasa bile uzun vadede büyük maddi kazanç sağlayacağına, büyüklerine karşı saygılı ve vefalı biri olacağına, sevilen bir kişinin içine düştüğü sıkıntıdan kurtulmasına yardımcı olunacağına inanılır.

Kahve falında yeşil kurtçuk gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilerin söylediklerini kişisel algılamamanız veya eleştiriye açık olmanız olası tartışmaların önünü kesebilir.

Kahve falında kurtlu yeşil elma görmek bunun verdiği motivasyon sayesinde her zorluğun üstesinden kolaylıkla geleceğine, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına, bu iş sayesinde çok iyi yerlere geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil gözlü kurt görmek ölmüş büyüğünün cennette olduğuna, barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine tabir olunur.

Kahve falında yeşil meyve kurdu görmek bunun da kendisini çok iyi hissetmesine vesile olacağına, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil kurtlar görmek sağlık ve hayır getireceğine, bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına inanılır.

Kahve falında yeşil kurt görmek yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında yeşil kurtçuk görmek bir sebeple bazı sorunlarla muhatap olacağına, daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine, yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına delalettir.

Kahve falında küçük yeşil kurt görmek bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine ve aile büyüklerine saygıda kusur etmeyen, hayırlı bir evlat olacağına alamet eder.

Kahve falında kurtlu yeşil mercimek görmek hayal edilen şeylere kavuşulacağına, hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir