AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil kurt görmek

Kahve falında yeşil kurt görmek

Kahve falında yeşil kurt görmek varlık içinde yokluk çekileceğine, çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına ve eş, dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, kırgınların barışacağına, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük deneyimler kazanılacağına, kişinin kendisini toplumdan ve yakın çevresinden izole ederek, daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine, belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine, kişinin maddi imkanlarının çoğalacağına, başkalarının başarılarını küçümseyen şekilde davranacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil kurt gördüyseniz:

  • Evinizle ilgili gireceğiniz birtakım masraflar nedeniyle parasal açıdan sıkıntıya düşebilir, zor durumda kalabilirsiniz.

Kahve falında kurtlu yeşil elma görmek hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına, ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine yorulur.

Kahve falında yeşil gözlü kurt görmek yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına, Allah’ın sayısız lütuflarını göreceğine, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil meyve kurdu görmek kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, sorunların, sıkıntıların, musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil kurtçuk görmek omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kurtlu yeşil mercimek görmek çözmek için başkalarından yardım isteneceğine, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine ve işlerin rayından çıkacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil kurtlar görmek böylece aralarındaki buzların eriyeceğine, çok büyük bir sevgi ve azimle ibadetlere devam edileceğine işaret eder.

Kahve falında küçük yeşil kurt görmek şansının açılacağına, kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil kurt görmek büyük sıkıntılar çekeceğine, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, aşık olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir