AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın küpe hediye etmek

Kahve falında altın küpe hediye etmek

Kahve falında altın küpe hediye etmek büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, bir sebeple etrafındaki bazı insanlardan ağır eleştiriler alacağına, hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, zararların günden güne artacağına, sorunların epey büyük sorumluluklar getireceğine, sürekli herhangi bir kazanç getirmeyecek işler ile uğraşacağına, mal ve para sahibi olacağına, uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine delalettir.

Kahve falında altın küpe hediye etmek gördüyseniz:

  • Belli bir ilişki, iş birliği veya düzenleme kabul edilebilir olmayan bir zeminde gidip geliyor olabilir.

Kahve falında altın küpe hediye vermek çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine işarettir.

Kahve falında hediye altın küpe görmek yaşadığı stresin biteceğine, bedeninin şifaya kavuşacağına, el üstünde tutulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında altın küpe hediye aldığını görmek attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine, zor gününde kendisine uzanacak bir dost eline sarılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında altın küpe hediye edildiğini görmek bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine inanılır.

Kahve falında altın küpe hediye etmek büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, bu kimseyle barışmak için çabalayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında altın küpe hediye almak tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, yeni çalışmalar ortaya konacağına, maddi durumunu düzeltebilmek için programlı şekilde hareket edeceğine delalet eder.

Kahve falında hediye küpe almak çok büyük miktarda para elde edeceğine, bu para ile girdiği işlerden çok zengin ve mal mülk sahibi biri olarak çıkacağına, eline geçen bazı fırsatların verilecek hatalı kararlardan ötürü yarardan çok zarara sebep olacağına tabir olunur.

Kahve falında birine küpe hediye etmek ticaret sektörüne atılacağına, hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine, hasadının tarlasında kalacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir