AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil karınca görmek

Kahve falında yeşil karınca görmek

Kahve falında yeşil karınca görmek daha azimli, daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına, hayatın güzelliklerinin farkına vararak yaşayacağına, sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına, ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına, umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına, uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine yorulur.

Kahve falında yeşil karınca gördüyseniz:

  • Duyacağınız ani itilimleri aşk zannetmek gibi yanılgılara düşmemeye gayret etmelisiniz.

Kahve falında yeşil karınca görmek büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine, geçim derdine gireceğine, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına alamet eder.

Kahve falında çok sayıda karınca görmek akraba çevresindeki sorunların giderileceğine, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine ve her zaman mutlu bir kişi olacağına işarettir.

Kahve falında saç içinde karınca görmek bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine ya da askıya alınacağına, kısa bir süre de olsa çaresiz ve eli kolu bağlı oturmak zorunda kalacağına inanılır.

Kahve falında evin önünde karınca görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına, dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine tabir olunur.

Kahve falında şeker içinde karınca görmek beklemediğiniz bir yerden elinize geçecek paraya, hatalarını düzelteceğine inanılır.

Kahve falında karınca ve böcek görmek sevilen kişilerle kurulacak bir işle birlikte özgüvenin daha da artacağına, yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölü üzerinde karınca görmek çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine, büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında elde karınca görmek kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına, bilimden ve bilgiden şaşmayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir