AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil kağıt para vermek

Kahve falında yeşil kağıt para vermek

Kahve falında yeşil kağıt para vermek çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine, elini attığı işleri yakın zaman içinde çok hayırlı bir şekilde ileri götüreceğine, ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına, çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına, yapılan hata hakkında iş konusunda deneyim sahibi insanlardan yardım ve destek alınacağına, yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, hayatının zorlaşacağına, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine, iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına, uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil kağıt para vermek gördüyseniz:

  • Belli bir konuya kendini adamış bazı kişiler olsa bile, siz elinizden gelenin en iyisini ortaya koyarak kendi planlarınızı yapıp hızla ilerlemelisiniz.

Kahve falında kağıt yeşil para görmek endişe duyulan olayların düzeleceğine, sağlık durumunda meydana gelen sorunların tedavi edileceğine delalettir.

Kahve falında yeşil kağıt para görmek zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına, ileride de bu işin meyvelerini bolca toplayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil kağıt para bulmak elde bulunan imkânların artacağına, daima önüne bakacağına işarettir.

Kahve falında yeşil renkli kağıt para görmek herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine delalettir.

Kahve falında yeşil renk kağıt para görmek sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, konferans ve seminerlere katılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil kağıt para vermek üzücü, sinir bozucu ve fal sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine inanılır.

Kahve falında yerden kağıt para bulmak ağız tadı ile yaşanacağına, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına delalettir.

Kahve falında kağıt para bozdurmak eline geçen fırsatları boş yere bir şekilde harcadığına ve çok üzüleceğine, elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir