AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil kağıt almak

Kahve falında yeşil kağıt almak

Kahve falında yeşil kağıt almak daha iyi anlaşır olacağına, aile bireylerinden biri ile büyük bir tartışma yaşayacağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için çok büyük bir destek olacağına, işlerinin yolunda gideceğine, başarılarının daim olacağına, anne babayla ters düşüleceğine, sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, büyük üzüntüler yaşanan bir dönemin bittiğine, hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına, sağlığının yerine geleceğine, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil kağıt almak gördüyseniz:

  • Heyecan verici olanakları doğru değerlendirmenizde fayda var.

Kahve falında yeşil kağıt görmek verilen sözlerin bir türlü tutulamayacağına, zenginliğin kapılarının açılacağına, zor günlerin sona ereceğine inanılır.

Kahve falında yeşil kağıt almak bir sebeple fal sahibinin neredeyse insanlara küseceğine, çok büyük üzüntü yaşayacağına, tartışmaların kavgaya döneceğine ve bu yüzden sevdiği ve değer verdiği birisi ile çok büyük bir ayrılık yaşayarak çok büyük bir üzüntü duyacağına işarettir.

Kahve falında yeşil kağıt para vermek hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine, başarılarının daim olacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil renk kağıt para görmek zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına, başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına delalettir.

Kahve falında kağıt yeşil para görmek rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına, aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine ve gelecek planlarının çok başarılı olmasını sağlayacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil duvar kağıdı görmek fal sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına, bir akrabadan hata görüleceğine tabir olunur.

Kahve falında yeşil renkli kağıt para görmek ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine yorulur.

Kahve falında yeşil kağıt para bulmak bir süre iş bulmakta zorlanacağına, rızkının tam olarak kesilmeyeceğine ama bu durumun kişiye maddi anlamda büyük darbe vuracağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir