AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil dolma yemek

Kahve falında yeşil dolma yemek

Kahve falında yeşil dolma yemek dertlerin kısa zamanda biteceğine, yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına, arkadaşlarından, dostlarından, akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine, işinin başından ayrılmayacağına, kariyer edineceğine, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına ve hayır getirecek bir kişinin önayak olması ile eğitim hayatının devam ettirileceğine, güzel sözler işiteceğine, bu sayede çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına, zafer elde edileceğine, kazançlı olacağı işlere gireceğine, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında yeşil dolma yemek gördüyseniz:

  • Alınganlıklar, yanılgılar, yanlış kararlar, yanlış anlamalar veya hayalci yaklaşımlar söz konusu olabilir.

Kahve falında yeşil dolmalık biber yemek diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, yıkılmasına, insanlara karşı güvenini kaybetmesine, onlardan uzaklaşarak, bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil dolma yemek ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, yaşamının belli bir düzene oturacağına, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine inanılır.

Kahve falında yeşil biber dolması yemek patron koltuğuna yükseleceğine, yaptığı çalışmaların boşa gideceğine tabir olunur.

Kahve falında dolmalık yeşil biber görmek düşmanlarını alt edeceğine ve bu sayede önündeki en büyük engelleri kaldırarak yoluna bakacağına, eğitim ve sağlık konularında büyük bir karar verileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil dolma görmek zararın telafi edileceğine, takdir edilip her konuda destek göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil dolma biber almak olayın fazla büyümeden ve alevlenmeden tatlıya bağlanacağına, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil dolma biber görmek işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, insanları günah işlemeye teşvik edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil biber dolması görmek çok zor günler yaşayacağına, hayatının düzene gireceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir