AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil dolma biber görmek

Kahve falında yeşil dolma biber görmek

Kahve falında yeşil dolma biber görmek kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, özel hayatında mutlu olacağına, bedenen ve ruhen iyi olacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, epey bir zarara uğrayacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine, maddi imkânlarının çoğalacağına, yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine, elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine işaret eder.

Kahve falında yeşil dolma biber gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilerin neler yapabileceğinizi bildiklerini farz ederek ilerlememelisiniz.

Kahve falında yeşil biber dolması görmek sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil dolma biber almak başarıyla geleceğine, sıkıntı ile geçimini sağlamaya rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil dolmalık biber yemek bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına ve tüm barışma çabalarına rağmen bu kişi ile aranın bir türlü düzeltilemeyeceğine, rakiplerin üzüleceğine delalet eder.

Kahve falında yeşil dolma biber görmek falı kapatan kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına, hırpalanacağına işaret eder.

Kahve falında dolmalık yeşil biber görmek yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına ve bu sayede istediği herşeye kavuşup hemen ardından hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil biber dolması yemek sevdiği kişilere yardım edeceğine, başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, işlerinin bozulacağına inanılır.

Kahve falında dolma biber yapmak eline geçen fırsatların işe yaramayacağına, yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında pişmiş biber dolması görmek şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir