AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil doğa görmek

Kahve falında yeşil doğa görmek

Kahve falında yeşil doğa görmek maddi olanaklarını yitirip, alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına, huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, geleceğin güzel olacağına, ekmeğini alın teri ile kazanacağına, bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine ve en sonunda başına gelecek çok kötü bir olay yüzünden bu kişilerle bütün irtibatını koparacağına, başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, kazancının yakın zaman içinde gitgide daha da azalacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine işarettir.

Kahve falında yeşil doğa gördüyseniz:

  • Sevdiklerinize sevginizi göstermekte zorlanabilir veya yanlış cümleler kurabilirsiniz.

Kahve falında yeşil doğa görmek sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, aile hayatında üzücü ve can sıkıcı şeyler yaşayacağına yorulur.

Kahve falında doğa yeşillik görmek sıkıntılı durumların üstesinden gelineceğine, kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına bunun da rahat şekilde yaşamasına vesile olacağına ve ekmeğinin de hiç kesilmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında doğa olayı hortum görmek endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine, hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında güneş doğarken görmek hayatının kolaylaşacağına, rızkının artacağına, huzurunun, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine, kişinin de bunun için üzülüp, hayıflanacağına işaret eder.

Kahve falında doğa üstü güçleri olmak herkesin parmakla göstereceği kadar başarılı bir iş hayatına kavuşacağına, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine alamet eder.

Kahve falında doğa üstü şeyler görmek kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına, gözünün yaşını sileceğine inanılır.

Kahve falında bir bebeği doğarken görmek her yönden mutlu ve başarılı olmaya, işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına rivayet eder.

Kahve falında doğarken bebek görmek sorunlu ve sıkıntılı bir şekilde ilerleyen bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir