AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil denize dalmak

Kahve falında yeşil denize dalmak

Kahve falında yeşil denize dalmak hayırlı işe, tartışmaların araya giren insanlar sayesinde çözüme kavuşacağına, aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine, hileli durumlarla karşılaşılacağını, gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına ve sağlığın tekrar eski haline döneceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, keyfinin yerine geleceğine, yarasını saracağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil denize dalmak gördüyseniz:

  • Hayatınızda olumlu adımlar atmak istiyorsanız harekete geçmelisiniz.

Kahve falında yeşil denize dalmak şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine, çok istenen hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dalda yeşil erik görmek tatsızlıkların ortadan kalkacağına, düşmanlıkların biteceğine, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine alamet eder.

Kahve falında daldan yeşil elma toplamak işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine işaret eder.

Kahve falında daldan yeşil erik toplamak çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına işaret eder.

Kahve falında dalda yeşil biber görmek en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı bir insan olacağına delalet eder.

Kahve falında denizde dalmak inancının gönülden ve çok yüksek olacağına, borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında denizin dibine dalmak karlı işler yapma olanağı elde edeceğine, kısmet alacağına, iş yaşantısında hırslanacağına tabir olunur.

Kahve falında denizde yüzmek dalmak işlerinin yoluna gireceğine, gelirinin çoğalacağına, zor durumda kalınacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir