AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil bir vadi görmek

Kahve falında yeşil bir vadi görmek

Kahve falında yeşil bir vadi görmek ana baba duası alınacağına, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine, uzun süre cesaretini toplayamayacağına, ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına, iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine, elin bollaşacağına, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına ve aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil bir vadi gördüyseniz:

  • İlerleyen zamanda, beklediğiniz gelişmeleri takip edebilmeniz veya olan biteni anlamanız daha kolay olabilir.

Kahve falında yeşil bir vadi görmek aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine, aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına, yaptığı hatalardan ders alacağına işarettir.

Kahve falında yeşillik vadi görmek parasal durumun düzeltileceğine, çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil vadi görmek sevinç gözyaşları döküleceğine ve sağlık sorunları yaşayan bir akrabaya maddi ve manevi olarak yardımcı olunacağına, kendisini kıskanan kişilerden birinin kötülük yapmak için attığı bir adımı kazançlı bir fırsata çevireceğine yorulur.

Kahve falında yemyeşil vadi görmek hayatındaki engellerin teker teker ortadan kalkacağına, üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına inanılır.

Kahve falında dere vadi görmek ibadete ağırlık verileceğine, sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına, varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine inanılır.

Kahve falında kurtlar vadisini görmek tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında vadiden uçmak sabit geliri olacağına, geçiminin kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine, bütçesinin daralacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında vadide yürümek mutluluktan havalara uçacağına ve çok güzel günler göreceğine, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir