AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurtlar vadisini görmek

Kahve falında kurtlar vadisini görmek

Kahve falında kurtlar vadisini görmek ileride bu durumun ya da sorunun çok daha kötü bir hal alabileceğine, ana baba dualarının alınacağına, kazancının günden güne çok artacağına, maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde iş dünyasında daha çok tanınacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına, bunu şeref sayacağına, başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, şansın ve kısmetin açılacağına, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına ve bu sayede de huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kurtlar vadisini gördüyseniz:

  • Bazı kişiler kendinizi suçlu hissetmenizi sağlama çabasında olabilir.

Kahve falında kurtlar vadisini görmek güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına, amaçların gerçekleştirilemeyeceğine delalet eder.

Kahve falında kurtlar vadisi görmek vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşillik vadi görmek ancak hiçbir surette sağlığında bir sorunla karşılaşmayacağına, ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına rivayet eder.

Kahve falında dere vadi görmek çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine inanılır.

Kahve falında yeşil vadi görmek hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine işarettir.

Kahve falında karanlık vadi görmek ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine ve işlerindeki bozulmaların sebebini araştırıp bir daha tekrarlanmaması için önlem alacağına, çok büyük bir işe girileceğine tabir olunur.

Kahve falında yemyeşil vadi görmek güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine, kazancının günbegün artacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında vadiden uçmak ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, lüks tüketimin daha rahat yapılacağına, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir