AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil bir oda görmek

Kahve falında yeşil bir oda görmek

Kahve falında yeşil bir oda görmek sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına, sevincinin sabun köpüğü gibi sönmeyip, ömür boyu devam edeceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine, bu sayede iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına, kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine, borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına, başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına, işinde profesyonel kimse olacağına, aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına inanılır.

Kahve falında yeşil bir oda gördüyseniz:

  • Duygusal diyaloglar içerisine girmeniz durumunda evde sorunlar yaşanabilir.

Kahve falında yeşil boyalı oda görmek bedenen ve ruhen iyi olacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil yatak odası görmek kısa süre içinde ünlü bir kişi olunacağına, imza ve söz yetkisi edineceğine, rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil bir oda görmek eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına, elinde bulunan malı ve mülkü kendisini rahatlatmak için kısa bir zaman içinde harcayacağına işarettir.

Kahve falında yeşil oda görmek maddi ve manevi olarak çok büyük bir zarara düşüleceğine, kişinin tüm problemlerinin çözüme kavuşmasına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil renkli oda görmek elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, maddi açıdan zarar getirecek bir işten uzaklaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir odaya girmek bundan sonra başına gelebilecek sıkıntılı ve sorunlu durumları önceden düşünüp daha sıkı davranacağına, sevilen arkadaşlar ile aranın açılacağına tabir olunur.

Kahve falında evin odasının yandığını görmek evli iseniz eşinizle arasında bazı tartışmalar geçebileceğine, destek istediği insanlardan hiçbir şekilde destek görmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında içi su dolu oda görmek üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine, kavgasız, gürültüsüz, sakin ve dingin günlerin yaşanacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir