AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil yatak odası görmek

Kahve falında yeşil yatak odası görmek

Kahve falında yeşil yatak odası görmek sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve ortak olarak girdiği bir işle ferahlığa çıkacağına, beklentilerin hızla gerçek olacağına, kişinin duygusal davranarak aldığı kararlar sonrasında geleceğini riske atacağına, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağına, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına, geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil yatak odası gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişi tarafından yanlış anlaşılabilir hoş olmayan durumlarla karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında yeşil yatak odası görmek yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına, iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine, daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında yatak odası kapısı görmek istenen her şeye çok kısa bir süre içinde ve çok sıkıntı çekmeden kavuşulacağına, anne baba dualarının alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yatak odasında ayna görmek unutulan bir sorunun başa bela olacağına, maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yatak odası almak insanlığıyla herkese örnek olacağına, sorunların, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yatak odasında su görmek sağlık sorunlarıyla uğraşılan bir dönem geçirileceğine, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına delalet eder.

Kahve falında yatak odasında akrep görmek hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, istediği herşeye sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yatak odasını dağınık görmek kötü, zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine yorulur.

Kahve falında boş yatak odası görmek moral olarak çökecek olan kişinin ailesi ile arasında da maddi konularda sevimsiz tartışmalar çıkacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, endişelerin biteceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir