AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil biber yıkamak

Kahve falında yeşil biber yıkamak

Kahve falında yeşil biber yıkamak yaptığı bu şeylerin başarılı olması sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, varlıklı biri ise mal varlığının daha da artacağına, hiç beklemeyen bir anda kötü haberler alınacağına, hasretliğin biteceğine ve yarınların çok iyi olacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine, önünü açacağına, kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, daha iyi yaşantıya ve geçime kavuşacağına inanılır.

Kahve falında yeşil biber yıkamak gördüyseniz:

  • Baskılara boyun eğmeniz olaylar üzerindeki kontrolünüzü kaybetmeniz anlamına gelebilir.

Kahve falında yeşil biber yıkamak refah içinde yaşanacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kırmızı biber yıkamak rahatının ve konforunun da yerine geleceğine, gönül işlerinde üzüntüler yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil biber salatalık görmek eğlenceli günler geçirileceğine, manevi açıdan huzuru sevdiği insanlarla beraber vakit geçirmekte bulacağına delalet eder.

Kahve falında kızarmış yeşil biber görmek insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine delalettir.

Kahve falında çok yeşil biber görmek işinin gücünün rast gideceğine ve kazancının da mutluluğunun da artacağına, işlerini ve sorunlarını tek başına çözmek zorunda kalacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil dolma biber almak üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına, aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine inanılır.

Kahve falında yeşil biber kızarttığını görmek herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına, dünya malı edineceğine ve daha rahat bir yaşama kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil biber tohumu görmek böylece eğlenceli ve rahat bir hayat geçirmeye başlayacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir