AnaSayfa / Genel / Kahve falında bahçeye biber ekmek

Kahve falında bahçeye biber ekmek

Kahve falında bahçeye biber ekmek sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine, bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, ummadığınız bir yerden elinize para geleceğine, çocukları olması halinde de ideal bir ebeveyn olarak parmakla gösterileceğine, kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda sona ereceğine, eşinin içinde bulunduğu sorunlardan kurtulmasını ve kötü olaylar ile karşılaşmamasını sağlayacağına, kişinin maaşının yetmemesi durumunda borç almaya başlayacağına inanılır.

Kahve falında bahçeye biber ekmek gördüyseniz:

  • Bir kimse hakkında olumlu ya da olumsuz hemen karara varmamalısınız.

Kahve falında bahçeye biber ekmek girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine, bu zarar yüzünden alınan borcun uzun bir süre boyunca ödenemeyeceğine, gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden fal sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bahçeye biber dikmek aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına, uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine ve insanlardan uzak bir yaşam sürmeye başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında biber bahçesi görmek büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına, rızık eksikliği yaşayacağına, ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine işaret eder.

Kahve falında bahçeden biber topladığını görmek bir sebeple çok zor günler geçireceğine, eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bahçeden biber toplamak sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına ve uzun zamandan beri çok istediği bir işe gireceğine, iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine ve bazı istenmeyen olayların yaşanacağına yorulur.

Kahve falında bahçeden kırmızı biber toplamak tatsızlıkların sona ereceğine, eve huzur dolacağına, eskisinden çok daha motive olmuş şekilde hareket edeceğine rivayet eder.

Kahve falında bahçede yeşil biber toplamak çözüm için her denemede daha fazla düğümleneceğine, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında bahçede biber toplamak sorunların çabucak atlatılacağına, çok kötü günler geçirip dedikodu çıkaran kişi ya da kişiler ile büyük bir tartışma yaşayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir