AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil ağaç dikmek

Kahve falında yeşil ağaç dikmek

Kahve falında yeşil ağaç dikmek hayatını kazanırken keyif alacağına, ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına, sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, dertlerin biteceğine, bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, büyük bir saygınlık kazanacağına, insanlar tarafından takdir toplayacağına, itibar göreceğine, ancak ortaya çıkacak kötü bir durumdan ötürü işlerin bir anda aksamaya başlayacağına ve hayatın bu durumdan çok olumsuz etkileneceğine, mirasa, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine işaret eder.

Kahve falında yeşil ağaç dikmek gördüyseniz:

  • Belli bir konu hala dikkat gerektiriyor olabilir.

Kahve falında yeşil ağaç dikmek ticaret hayatına atılacağına, birikiminin artacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine işaret eder.

Kahve falında kayısı ağacı dikmek sağlıklı bir ömür süreceğine, yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına, anlaşmazlıklara düşeceğine, evinin geçiminin zorlaşacağına tabir olunur.

Kahve falında palmiye ağacı dikmek kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine, kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında kuru ağacı dikmek rızkının genişleyeceğine, kasasının ağırlaşacağına, geleceğinin kendisine hayır ve mutluluk getireceğine delalettir.

Kahve falında badem ağacı dikmek temiz ve yeni bir sayfa açacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak sorunlarına çok daha iyi çözümler bulacağına, kendisini hiç bilmediği bir işte bulmasına rağmen kısa süreli bir inceleme sayesinde işi öğreneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ceviz ağacı dikmek canının kıymetini bileceğine, kısa bir süre de olsa çaresiz ve eli kolu bağlı oturmak zorunda kalacağına delalet eder.

Kahve falında ağaç dikmek sulamak üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, büyük bir kazanca ve mevkiye sahip olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mezarda ağaç dikmek istediği her şeyi fazlasıyla elde edeceğine, sermaye kaybedeceğine, maddi anlamda zayıflayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir